top of page

DAGTICKETS UITVERKOCHT
Avondtickets beschikbaar (tot 21-9 23:59) 

Groene Zorg Festival
vieren dat het anders kan!

⬩ met Jan Terlouw, Diederik Gommers en Cathy van Beek ⬩

Groene Zorg Festival DEF.png

Update

Bedankt voor jullie grote interesse in het festival! Voor alle mensen die geen ticket hebben kunnen bemachtigen: deze week zijn er extra avondtickets beschikbaar in de shop. Met dit ticket kun je vanaf 17:30 gratis deelnemen aan het programma. Leer bijvoorbeeld lobbyen met de Jonge Klimaat Beweging, luister naar de Klimaatdichters of ga een KlimaatGesprek aan. Of ontmoet andere groene zorgprofessionals tijdens de borrel met hapjes van Kasvio en live muziek.

De zorg kan anders: klimaatneutraal, circulair en schoon. En dat betekent meer gezondheid voor mens én planeet, precies waar de Groene Zorg Alliantie zich voor inzet. Doe je graag mee, maar weet je niet hoe? Of wil je verder kijken dan video calls en webinars? Wij helpen je op weg naar een nieuwe koers. Kom op zaterdag 24 september naar Utrecht voor de allereerste editie van het Groene Zorg Festival. Hier ervaar je wat groene zorg echt is, zij aan zij met andere zorgprofessionals en experts!

 

Waar? Metaalkathedraal Utrecht

Wanneer?  Zaterdag 24 september van 10.30-20.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)

Wie?  Zorgprofessionals en alle andere geïnteresseerden in groene zorg

Wat?  Ontmoeten: face to face met andere groene zorgprofessionals

Inspiratie: boeiende sprekers en special guests

Workshops: leer groen denken en doen

Kunst en muziek: een nieuwe draai aan groene zorg

Eten en drinken: gezond, duurzaam en heel erg lekker

 

De Groene Zorg Alliantie geeft een krachtige stem aan duurzame zorg. We verbinden zorgprofessionals met een groen hart en geven hen een platform waar de zorg van de toekomst ontstaat.

 

Op het festival zal een gezonde, plantaardige lunch worden geserveerd. Eet gezellig mee en koop je lunch ticket in de ticketshop! Zo help je ons om voor het juiste aantal mensen te cateren en verspilling te voorkomen. Kies je voor de gratis ticket zonder lunch? Houd er dan rekening mee dat je zelf je lunch mee moet brengen.

bottom of page