top of page

Groene Zorg Festival 2023
vieren dat het anders kan!

Ontdek de kracht van verbinding op het Groene Zorg Festival! Na het grote succes van de vorige editie keren we terug op 23 september 2023. Deze tweede editie brengt mensen uit verschillende sectoren samen om kennis te delen, te netwerken en te vieren wat groen kan betekenen voor onze gezondheid. Het festival biedt een platform om te verbinden, te inspireren en te leren van elkaar.

 

Het programma bevat gave lezingen, hands-on workshops, groene activiteiten en entertainment. Het festival wordt gehouden op een prachtige locatie in Delft genaamd Lijm en Cultuur. Deze locatie biedt een perfecte mix van cultuur, natuur en duurzaamheid. Lijm en Cultuur is gelegen in een voormalige fabriek en heeft een industrieel karakter met een moderne twist. Het terrein heeft een groene omgeving en er worden veel groene initiatieven ondersteund.

 

Mis deze kans niet om nieuwe verbindingen te leggen en te ontdekken hoe we samen sterker kunnen zijn in het bevorderen van groene zorg! Alvast voorproeven? Bekijk hierboven hoe tof het festival vorig jaar was!

bottom of page