top of page

Groene Zorg Festival 2022
vieren dat het anders kan!

Wat hebben we genoten op de allereerste – en uitverkochte! – editie van het Groene Zorg Festival! Inspirerend om de wijze lessen van eregast Cathy van Beek te horen. Vervolgens werden we meegenomen door de woorden van Jan Terlouw, hop, de natuur in! Er werd gelachen en zelfs hier en daar een traantje weggepinkt. Een dag vol inspirerende workshops, live muziek, (h)eerlijk eten, (dicht)kunst en ontmoetingen. 

 

Dank aan alle trainers, dat jullie ons lieten zien hoe we ons dagelijkse werk groener kunnen inrichten. Tof om te zien wat er nu al anders kan, dat smaakt naar meer! Dus wie weet… Diederik Gommers suggereerde het al: tot volgend jaar?


En bovenal veel dank aan de zes organisatoren die zich maandenlang vrijwillig hebben ingezet om dit succes neer te zetten: Angelica Setiaman, Joep Eijkenduijn, Marije Baan, Jorinde Westra, Bob Schut en Suzanne Boeree. En natuurlijk alle andere vrijwilligers en experts die meegeholpen hebben, met een speciale dank aan Koen Hendriks en Nikita Kurvers-Setiaman voor de prachtige foto's!

bottom of page