top of page

Duurzame zorgprofessionals

De Groene Zorg Alliantie vertegenwoordigt de stem van de groene zorgprofessional. Momenteel hebben zich al meer dan 35 Groene Zorg Commissies en ruim 60 Green Teams aangesloten bij ons. Bekijk hier welke teams en commissies zijn aangesloten bij de Groene Zorg Alliantie.

Wil je graag contact opnemen met een van de aangesloten teams of commissies, stuur dan een mail naar info@groenezorgalliantie.nl voor de contactgegevens.

Deelnemers: Text

38

Groene Zorg Commissies

92

Green Teams

Deelnemers: Infographics

Ook aansluiten?

Als commissie

De meeste deelnemers zijn onderdeel van een overkoepelend medisch/verpleegkundig specialisme. Werk je zelf ook in een duurzame zorgcommissie en staat die nog niet op de lijst? Sluit je dan aan bij de Alliantie!

Als Green Team

Per januari 2022 verbindt de Groene Zorg Alliantie ook Green Teams van zorginstellingen met elkaar en met de commissies. Heb je ook een Green Team en sta je nog niet op de lijst? Stuur dan een mail!

Als individu

Heb je nog geen aansluiting gevonden, maar ben je wel een zorgprofessional met een groen hart? Zet dan je handtekening onder de CODE Rood petitie en brief van Zorg voor Klimaat of het Manifest van Medici voor een Gezonde Aarde. Ook kun je aansluiten bij de Klimaatnetwerk Zorg appgroep op Signal (let op; deze is niet in beheer van de Groene Zorg Alliantie). Hier vind je tientallen gelijkgezinden en heel veel leuke informatie. Stuur een mail voor de aanmeldlink.

Aangesloten partijen

Commissies
Green Teams
Green Teams
bottom of page